Где бы ни работать, лишь бы не работать!
Всего вакансий: 233203, резюме: 172966  
на главную Trud.dp.ua - удобный сервер работы
добавить в избранное
   ПОИСК РАБОТЫ
  Просмотр вакансий
  Просмотр VIP-вакансий
  Поиск вакансии
  Добавить резюме
  Рассылка вакансий
   ПОИСК СОТРУДНИКОВ
  Просмотр резюме
  Поиск резюме
  Добавить вакансию
  Рассылка резюме
   О САЙТЕ
  О нас
  Наши услуги
  Отзывы клиентов
  Условия использования

Работа в Украине
Работа в Украине
Образование в Украине
Образование в Украине
Клавиатурный тренажёр
Клавиатурный тренажёр
Наши партнёры
Каталог ссылок
Typing tutor



ПОИСК СOТРУДНИКОВ
Быстрый поиск резюме
Раздел Регион  
все разделы
Страницы:1 23456след. → кратко | подробно
резюме c 1 по 25 (всего найдено 143)
Резюме от 26.01.2017, id: 360629

Информация о соискателе:
39 лет
Образование: средне-специальное
График работы: неполный день
Регион: Львов

Дополнительная информация:
Want to Improve Website <a href=http://postrss.com>RSS Feeds</a> - RSS Feed to Facebook?.

Контактная информация:
diegoRolo diegoRolo diegoRolo
Тел.: 81686786678
Эл. почта:
Резюме от 16.06.2016, id: 359574

Информация о соискателе:
Мужчина, 36 лет
Образование: среднее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 20000 грн./мес.

Дополнительная информация:
ищу работу в угольной промышлености

Контактная информация:
Левченко Дмитрий Николаевич
Тел.: +380961486109
Эл. почта:
Резюме от 29.05.2015, id: 354814

Информация о соискателе:
Мужчина, 50 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 10000 грн./мес.

Дополнительная информация:
Шеф-кухар з 25 річним досвідом, з них 20 років за кордоном (Польща, Франція, Росія), 15 останніх років на посаді шеф-кухаря, Executive chef, шукає роботу в ресторані. Розробляю різне меню, складаю калькуляції. Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв. Готую ексклюзивні замовлення. Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнесу. Великий досвід у відкритті ресторанів з "нуля". Сертифікований міжнародним клубом Шеф-кухарів. Готовий до переїзду в Карпати, і т.д. Я Executive chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.

Мої Обов'язки

1. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.
2. Направляєю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.
3. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивні технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.
4. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.
5. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів, різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню.
6. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.
7. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва.
8. Складаю графік виходу кухарів на роботу.
9. Провожу бракераж готової їжі.
10. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.
11. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів.
12. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань.
13 . Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
14. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників.
Моє резюме

1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан "Le Procope" Повар
- Навчання рецептами Класичною Французької кухні.
- Набуття практичних навичок кухаря.
- Практичне закріплення набутих навичок.

1993-1995рр. Польща г.Тарнобжег ресторан "Пані Джюіори" кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем.
- Початок праці на посаді старшого кухаря.
- Допомога закладу в розробці нового меню.
- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.

1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель "Долинськ" кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення професійних навичок.
- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.

1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель "Ikar" Шеф-кухар
- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв.
- Підбір та навчання персоналу.
- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.

2005-2014рр. Польща, Україна (Карпати, Крим) ресторани готелів Шеф-кухар
- Розвиток різномаїтого меню.
- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
- Робота з доставкою продуктів.
- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

Олег Леонідович BestExecutiveChef@i.ua 0965655848 Skype: Olejon1964

Контактная информация:
Дзюра Олег Леонідович
Тел.: (096) 565 58 48
Эл. почта:
Резюме от 17.11.2014, id: 350371

Информация о соискателе:
Мужчина, 22 лет
Образование: высшее
График работы: любой
Регион: Львов

Контактная информация:
Поздняков Сергій Юрійович
Тел.: +380965450630
Эл. почта:
Резюме от 17.09.2014, id: 348910

Информация о соискателе:
Женщина, 23 лет
Образование: среднее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 1200 грн./мес.

Дополнительная информация:
Возраст от 22 до 60
г.р. сутки через трое
Требуется вахтер в офисное помещение
Обязанности:
охрана лифта
контроль сигнализации
ведение журнала прибытия на рабочее место сотрудников
контроль нахождения сотрудников по офису

Контактная информация:
Трусов Роман
Тел.: 0569878925
Эл. почта:
Резюме от 28.07.2014, id: 347601

Информация о соискателе:
Женщина, 18 лет
Образование: средне-специальное
График работы: любой
Регион: Львов

Дополнительная информация:
Навчаюся у Східноєвропейському університеті менеджменту та економіки, спеціальність менеджмент медичноі справи

Контактная информация:
Піхо Олеся Ярославівна
Тел.: 0973811161
Резюме от 17.03.2014, id: 343445

Информация о соискателе:
Женщина, 25 лет
Образование: высшее
График работы: любой
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 2000 грн./мес.

Дополнительная информация:
фотограф, ретушер, ассистент фотографа

Контактная информация:
Войтович Ирина Алексеевна
Тел.: (063)257-30-40
Эл. почта:
Резюме от 01.02.2013, id: 322629

Информация о соискателе:
Мужчина, 46 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 6000 грн./мес.

Дополнительная информация:
Большой и положительный опыт работы на рынке FMCG в управлении коллективами в сферах, связанных с продажами продовольственных (море продукты, в т.ч. глубокой заморозки, молочные (сырные), мясные, бакалейные(специи), подсолнечное масло и полуфабрикаты (мороженое) товаров, административно-хозяйственной деятельности, управление подразделением. Умение вести переговоры по заключению договоров на поставку и продажу товара, проводить маркетинговые мероприятия (акции, поc-материалы, промоторы, размещение реклам). Знание и опыт работы с ключевыми клиентами и торговыми сетями. Организация и контроль над финансовыми операциями, активных продаж через прямую и не прямую дистрибуцию, развивать количественную и качественную дистрибуцию, а так же по планированию и финансовому контролю логистики (оперативная доставка товара к клиенту и складские остатки). Контроль и организация работы подчиненных. Опыт работы в супермаркете по общим вопросам и обеспечению(административно-хозяйственная деятельность), а так же руководство филиалом в полном обьеме. Общее руководство и управление обслуживание потребителей, склада, информационное обеспечение, бухгалтерия, техническое обслуживание и организация, проведение инвентаризации. Владение ПК в объеме уверенного пользователя (Word, Excel, Internet, Outlook Exspress,1С); водительские права категории “В”,стаж вождения более 10 лет; при необходимости возможен лавто; ПК в личном пользовании; Коммуникабельный, аккуратный, исполнительный, внимательный, дисциплинированный, трудолюбивый. Есть возможность ездить в командировки. Хочу найти достойную и официальную работу в городе Львов.. Зп от 5500 грн. Более подробное резюме вышлю при заинтересованности. Тел. 8(067) 573-50-99 Email: yakovlev_a@ukr.net

Контактная информация:
Андрей
Тел.: (067) 573-50-99
Эл. почта:
Резюме от 28.01.2013, id: 322260

Информация о соискателе:
Мужчина, 36 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 1500 грн./мес.

Дополнительная информация:
РЕЗЮМЕ


Тел. моб. 8 (098) 519 67 17
Адреса: м. Львів,
вул. Тракт Глинянський, 122

Прізвище: ВОЙТОВИЧ АНДРІЙ ЯРОСЛАВОВИЧ
Мета: ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ
Дата народження: 08.08.1976 р.
Освіта:
1995-1999 рр. Державний університет
Львівська політехніка
• факультет економічний
• спеціальність „Менеджмент”
1997-1999 рр. Харківський фінансово-економічний Інститут
• спеціалізовані курси бухгалтерського обліку
• кваліфікація бухгалтер
Досвід роботи:
• 1991-1994 рр. П’ятдесятий центр культури, просвіти та дозвілля
Сфера діяльності:
Позиція: інструктор з культурно-художньої роботи

• 1994-1996 рр. Призваний до лав Збройних Сил України

• 1996-2001 рр. ТГФ ТЗОВ „Налист”
Сфера діяльності: громадське харчування
Позиція: завідуючим виробництва

• 2001-2001 рр. ДП „Тур-Техно”
Сфера діяльності: машинобудування
Позиція: завідуючий виробництвом

• 2001-2003 рр. Служба за контрактом в Збройних Силах України

• 2003-2003 рр. ТЗОВ „ІВА-Галич”
Сфера діяльності: гуртово-роздрібна торгівля алкогольними, тютюновими виробами
Позиція: бухгалтер

• 2004-2008 рр. ТЗОВ „Поштово-вантажний кур’єр”
Сфера діяльності: доставка вантажів по території України
Позиція: завідуючий складом

• 2009-2011 рр. ТзОВ «ТІМІДА»
Сфера діяльності: гуртово-роздрібна торгівля побутовою хімією
Позиція: завідуючий складом

• знання мов: українська, російська – вільно; польська, англійська – розумію

Особисті якості: комунікабельність, вміння проявляти нестандартний підхід до стандартних ситуацій, ініціативність, обов’язковість, відповідальність.

Контактная информация:
Войтович Андрій Ярославович
Тел.: 8 (098) 519 67 17
Эл. почта:
Резюме от 18.01.2013, id: 321533

Информация о соискателе:
Мужчина, 35 лет
Образование: высшее
График работы: любой
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 700 грн./мес.

Контактная информация:
надточий виталий
Тел.: 0676221040
Эл. почта:
Резюме от 09.11.2012, id: 317455

Информация о соискателе:
Мужчина, 22 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов

Контактная информация:
Крапівін Андрій Ярославович
Тел.: (096) 521-64-13
Эл. почта:
Резюме от 28.09.2012, id: 314416

Информация о соискателе:
Мужчина, 38 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 2500 грн./мес.

Дополнительная информация:
МЕТА:
Робота інженером-електронником, радіотехніком, регулювальником радіоелектронної апаратури та пристроїв

ДОСВІД РОБОТИ:
2011 - 2012
Львівський радіоремонтний завод, Львів
Робота на посаді інженера-технолога
• Розробки для ефективного ремонту військової техніки (радіовисотоміри, ракетні заправники)
2005 - 2010
Карпатське відділення інституту геофізики, Львів
Робота на посаді інженера-електронника
Працював на установці фізичного моделювання з комп'ютерним керуванням.
• Обслуговував, удосконалював та виготовляв комплектуючі, проводив ремонтно-налагоджувальні роботи (радіотехнічні й механічні)
• Запропонована і створена мною радіотехнічна система дозволила підвищити результативність методу і зекономити виробничий час
• Сконструював електромеханічний прилад для вимірювання електростатичного поля з синхронним детектуванням
1999-2005
Інститут геології і геохімії горючих копалин, Львів
Робота на посаді інженера.
Проводив результативні роботи на сучасному комп'ютеризованому мас-спектрометрі.

ОСВІТА:
1991-1996 Державний Університет „Львівська Політехніка”
Факультет: радіотехнічний
Спеціальність: радіоінженер
2005-2008 Навчання в очній аспірантурі в КВІГФ, Львів
2012 Навчання на підприємстві ЛОР "Учбовий центр підготовки інженерно-технічних працівників для виконання робіт з підвищеною небезпекою", Львів

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:
• Знання іноземних мов: англійська – базовий, технічний рівень, російська – вільне володіння
• ПК – досвідчений користувач: S-plan (електричні схеми, векторна графіка), MS Word, растрова графіка, Internet
• Наявність наукових публікацій за результатами робіт
• Робота з імпортною елементною базою і ефективний досвід забезпечення через Internet та дилери

ОСОБОВІ ЯКОСТІ :
• Дисциплінованість
• Цілеспрямованість на результат
• Люблю поглиблювати свої знання і відшліфовувати майстерність

Контактная информация:
Мартюк Павло Казимирович
Тел.: (099)193-90-43
Эл. почта:
Резюме от 26.09.2012, id: 314258

Информация о соискателе:
Женщина, 21 лет
Образование: высшее
График работы: любой
Регион: Львов

Дополнительная информация:
Досконало володію MS Windows, основними складовими пакету MS Office, пошуковими та іншими web-ресурсами.
Відповідальна, старанна, комунікабельна, цілеспрямована, швидко навчаюсь.

Контактная информация:
Рабей Олеся Володимирівна
Тел.: (063) 755-42-46
Эл. почта:
Резюме от 27.08.2012, id: 311940

Информация о соискателе:
Мужчина, 48 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов

Дополнительная информация:
Професійний Шеф-кухар, з Європейським сертифікатом і досвідом роботи в престижних
ресторанах за кордоном допоможе Вам в розробці меню, складу калькуляції і
навчу класично працювати колектив. Допоможу відкрити ресторан з "0". Ваша
концепція і моє вміння допоможуть добитися найкращіх результатів в ресторанному
бізнесі. Також допоможу в придбанні кухонного обладнання, кухонного і ресторанного
посуду Європейських виробників по Українським цінам. Якщо потрібно допоможу з
встановленням комп'ютерної програми забеспечення ресторанного бізнеса.

Контактная информация:
Олег Леонідович
Тел.: (0963)565-58-48
Эл. почта:
Резюме от 31.07.2012, id: 310134

Информация о соискателе:
Мужчина, 40 лет
Образование: средне-специальное
График работы: любой
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 3500 грн./мес.

Дополнительная информация:
З 1989-1991 працював вантажником на Карі. З 1994-1998 працював по професії юстувальник,фірма (екран ЛТД). з 1999-2001 працював касиром-оператором СП Роял. з 2003-2005 працював водієм-постачальником ТзОВ Діром. з 2005-2006 працював водієм-експедитором менеджер ТзОВ Алаказай. з 2006-2008 працював водієм-експедитором Нова хвиля. з 2008-2009 працював водіем директора НВП (Карат). з 2011-07.2011 працював водієм постачальником ТзОВ Артенерго. На даний момент офіційно ніде непрацюю,підробляю на будівництві.Про себе...одружений,маю доньку 15років,займаюся плаванням,люблю більярд,негативна звичка багато курю.Готовий до відрядження.

Контактная информация:
Торпило Андрій Володимирович
Тел.: 0984762639
Резюме от 29.03.2012, id: 302256

Информация о соискателе:
Женщина, 20 лет
Образование: высшее
Регион: Львов

Дополнительная информация:
Антонова Екатерина Эдуардовна

Возраст: 20 лет
Город: Украина, Днепропетровск
Телефон: 063 528 90 72

Знание языков: английский – свободное владение, немецкий – средний уровень

Опыт работы: 2 года

Образование: высшее

Учебное заведение:
- Студентка Университета Экономики и Права, специальность – «Переводчик с двух иностранных языков». Помимо университета посещала курсы английского, а также немецкого языка, постоянное общение с носителями языка, а также постоянный рост знаний. Отличная дикция, приятная внешность, умение быстро находить общий язык с людьми.

Навыки:
- Компьютер (программы Word, Excel, Internet); уверенный пользователь ПК.
- Постоянное самообразование.
- Умение общаться с людьми.
- Грамотная речь.
- Творческий подход к выполнению работы.

Деловые качества:
Целеустремленная, коммуникабельная, пунктуальная, обязательная, отзывчивая, серьёзная, легко вхожу в коллектив, постоянное стремление к профессиональному и личностному совершенствованию.

Контактная информация:

Тел.: 0635289072
Эл. почта:
Резюме от 08.03.2012, id: 300503

Информация о соискателе:
Мужчина, 29 лет
Образование: средне-специальное
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 2000 грн./мес.

Контактная информация:
минаков дмитрий андреевич
Тел.: 0978262806
Эл. почта:
Резюме от 03.02.2012, id: 297513

Информация о соискателе:
Мужчина, 45 лет
Образование: среднее
График работы: полный день
Регион: Львов

Дополнительная информация:
Водитель кат:В,С,Д,Е. Опыт работы 27л. Хорошее знание дорог Украины,областей,
городов.Большие навыки в обслуживании
авто.Языки:украинский-родной,русский-
свободно,польский-разговорный.Компютерные навыки на потребительском уровне.Ответственный,
общительный,комуникабельный,быстро учусь.
Василь тел:050 61 00 113 email-gazell27@mail.ru

Контактная информация:
Василь
Тел.: 050 610-01-13
Эл. почта:
Резюме от 26.12.2011, id: 294475

Информация о соискателе:
Мужчина, 23 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 2000 грн./мес.

Контактная информация:
Стецик Захар Васильович
Тел.: 097-855-41-94
Эл. почта:
Резюме от 22.12.2011, id: 294250

Информация о соискателе:
Женщина, 21 лет
Образование: средне-специальное
График работы: любой
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 1000 грн./мес.

Дополнительная информация:
Хочу найти работу связанную с собственным бизнесом или помощницей руководителя. Активная, коммуникабельная, целеустремленная.

Контактная информация:
Светлана
Тел.: пока нет
Эл. почта:
Резюме от 20.11.2011, id: 291552

Информация о соискателе:
Женщина, 25 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 3000 грн./мес.

Дополнительная информация:
Тел. моб. 096 298 68 97
e-mail: i_matkivska@ukr.net
Матківська Ірина Абдурахманівна
Дата народження: 17 жовтня 1986 року
Національність: Українка


ТРУДОВИЙ ДОСВІД
01.06.11 – 20.10.11 Адміністратор магазину «TEMPE» ТОВ «Дінейро» м.Львів
обов’язки - керівництво персоналом (4чол.);
- Контроль за роботою магазину
08.12.10– 17.01.10 Адміністратор торгової мережі «Рукавичка» ТОВ «Львівхолод»

обов’язки - керівництво персоналом (10чол.);
- контроль за прийманням товару;
- замовлення товарів;
- контроль за викладкою та наявністю товару в торговому залі;
- інкасація (вилучення грошей з каси);
- дотримання санітарно – гігієнічних вимог;
- відкриття магазину з нуля.
01.09.07 – 21.05.08 Торговий представник «Mars Ukraine» м. Київ.
обов’язки - опрацювання діючої бази клієнтів та залучення нових;
- оформлення договорів та клієнтських карточок;
- прийняття замовлень та контроль по поставці товару;
- денна звітність та підрахунки суми продажів;
- перевірка наявності обладнання на торгових точках;
- забезпечення мерчендайзинга, контроль дебіторської заборгованості.
07.12.06 – 26.08.07 Економіст управління моніторингу Головного Банку
АКБ „Правекс-Банк” м. Київ.


обов’язки - оцінка фінансово – господарської частини підприємства, або доходів та витрат позичальника фізичної особи;
- виведення можливої суми кредиту відносно доходів та застави;
- оцінка ризику в продовж дії кредитної угоди, або пролонгації кредиту;
- підготовка висновків з зауваженнями від даної служби (безпосередній вплив на рішення кредитного комітету).


обов’язки - робота з проблемними клієнтами, через відділення банку;
- збір та обробка звітностей відділень (проблемних кредитів).
ОСВІТА
2004– 2008 Інститут підприємництва та перспективних технологій при Національному університеті «Львівська Політехніка», факультет міжнародна економіка, спеціальність «економіка підприємництва»,
1993 – 2004 Середня школа № 18, м. Стебник, Львівська обл.

ВОЛОДІННЯ МОВАМИ:
Українська – рідна, Російська,-вільно
ІНШІ НАВИКИ:
Досвідчений користувач ПК.: MS Office (Word, Excel, Internet Explorer, e-mail programs: The Bat, Outlook Express etc).
Досвід відкриття різноманітних закладів (організацій), погодження документації з органами контролю та влади.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Вміння працювати в колективі, хороші організаторські здібності, високі комунікативні здібності. Креативність і відповідальність.

Контактная информация:
Матківська Ірина
Тел.: (096)298-68-97
Эл. почта:
Резюме от 14.11.2011, id: 291065

Информация о соискателе:
Мужчина, 47 лет
Образование: средне-специальное
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 9000 грн./мес.

Дополнительная информация:
Шеф-кухар з 20 річним досвідом,з них 10 років за кордоном(Польща,Франція,Росія),12 останіх років на посаді шеф-кухара,Executive chef,шукає роботу в ресторані.
Розробляю різне меню,складаю калькуляції.Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв.Готую ексклюзівні замовленя.
Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнеса.Великий досвід у відкритті ресторанів з "нуля".Сертіфікован міжнародним клубом Шеф-кухарів.
Готов до переїзду в Крим,Карпати і т.д.
Я Executive chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.


Мої обов'язки:

* аналіз наявного асортименту з точки зору оборотності вкладених грошових коштів, аналіз логістичних потоків на виробничому майданчику з точки зору оптимізації трудовитрат на виробництво і відповідність санітарним нормам
* внесення пропозицій по оптимізації виробництва продуктів компанії з точки зору ціна-якість-задоволеність клієнтів
* розробка і впровадження єдиної системи якості продукції і подачі блюд;
* складання єдиного меню для усіх закладів мережі і відлагоджена система порядку розміщення блюд в меню; організація контролю відробітку нових блюд;
* контроль за дотриманням санітарних норм і правил;
* розподіл виробничого простору на цехи і зони;
* контроль зберігання сировини, товарів, готової продукції, дотримання товарного сусідства;
* організація системи контролю термінів придатності сировини і готової продукції;
* організація технологічних потоків на виробництві;
* складання і розрахунок технологічних і калькуляційних карт;
* розставляння персоналу згідно з технологічною схемою;
* ведення виробничого контролю,
* проведення інвентаризацій, планових і позапланових перевірок торгових точок компанії.


Моє резюме:

Професійні навики: 1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «Le Procope»
Кухар
• Навчання рецептам Класичної Французької кухні.
• Надбання практичних навиків кухаря.
• Практичне закріплення придбаних навиків.

1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення навиків на посаді кухарем.
• Початок праці на посаді старшого кухаря.
• Допомога закладу в розробці нового меню.
• Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.

1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель «Долинськ»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення професійних навиків.
• Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
• Участь і допомога в розвитку ресторанного бізнесу.

1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar»
Шеф-кухар
• Розробка меню, поновлення і впровадження нових страв.
• Підбір і навчання персоналу.
• Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
• Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.

2005-2010рр.Польща, Росія, Україна(Карпати, Крим) ресторани готелів
Шеф-кухар
• Розвиток різномастого меню.
• Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
• Робота з доставкою продуктів.
• Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

Контактная информация:
Олег Леонідович
Тел.: (096)565-58-48
Эл. почта:
Резюме от 02.11.2011, id: 289985

Информация о соискателе:
Женщина, 24 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 1800 грн./мес.

Дополнительная информация:
В 2004 году вступила в Национальную Академию Государственного Управления при Президенте Украины. В 200 получила диплом бакалавра с " Менеджменту", а в 2009 году закончила академии и получила диплом специалиста с " Менеджмента организаций"
Личные качества. ответственность, целеустремлённость, пунктуальность, коммуникабельность,аккуратность. Вредных привычек нет.

Контактная информация:
Анжела
Тел.: 0976948172
Резюме от 19.09.2011, id: 285334

Информация о соискателе:
Мужчина, 47 лет
Образование: средне-специальное
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 9000 грн./мес.

Дополнительная информация:
Шеф-кухар з 20 річним досвідом,з них 10 років за кордоном(Польща,Франція,Росія),12 останіх років на посаді шеф-кухара,Executive chef,шукає роботу в ресторані.
Розробляю різне меню,складаю калькуляції.Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв.Готую ексклюзівні замовленя.
Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнеса.Великий досвід у відкритті ресторанів з "нуля".Сертіфікован міжнародним клубом Шеф-кухарів.
Готов до переїзду в Крим,Карпати і т.д.
Я Executive chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.


Мої обов'язки:

* аналіз наявного асортименту з точки зору оборотності вкладених грошових коштів, аналіз логістичних потоків на виробничому майданчику з точки зору оптимізації трудовитрат на виробництво і відповідність санітарним нормам
* внесення пропозицій по оптимізації виробництва продуктів компанії з точки зору ціна-якість-задоволеність клієнтів
* розробка і впровадження єдиної системи якості продукції і подачі блюд;
* складання єдиного меню для усіх закладів мережі і відлагоджена система порядку розміщення блюд в меню; організація контролю відробітку нових блюд;
* контроль за дотриманням санітарних норм і правил;
* розподіл виробничого простору на цехи і зони;
* контроль зберігання сировини, товарів, готової продукції, дотримання товарного сусідства;
* організація системи контролю термінів придатності сировини і готової продукції;
* організація технологічних потоків на виробництві;
* складання і розрахунок технологічних і калькуляційних карт;
* розставляння персоналу згідно з технологічною схемою;
* ведення виробничого контролю,
* проведення інвентаризацій, планових і позапланових перевірок торгових точок компанії.


Моє резюме:

Професійні навики: 1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «Le Procope»
Кухар
• Навчання рецептам Класичної Французької кухні.
• Надбання практичних навиків кухаря.
• Практичне закріплення придбаних навиків.

1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення навиків на посаді кухарем.
• Початок праці на посаді старшого кухаря.
• Допомога закладу в розробці нового меню.
• Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.

1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель «Долинськ»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення професійних навиків.
• Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
• Участь і допомога в розвитку ресторанного бізнесу.

1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar»
Шеф-кухар
• Розробка меню, поновлення і впровадження нових страв.
• Підбір і навчання персоналу.
• Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
• Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.

2005-2010рр.Польща, Росія, Україна(Карпати, Крим) ресторани готелів
Шеф-кухар
• Розвиток різномастого меню.
• Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
• Робота з доставкою продуктів.
• Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

Контактная информация:
Олег Леонидович
Тел.: (096) 565-58-48 (093) 192-34-43
Эл. почта:
Резюме от 19.09.2011, id: 285260

Информация о соискателе:
Мужчина, 47 лет
Образование: средне-специальное
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 9000 грн./мес.

Дополнительная информация:
Шеф-кухар з 20 річним досвідом,з них 10 років за кордоном(Польща,Франція,Росія),12 останіх років на посаді шеф-кухара,Executive chef,шукає роботу в ресторані.
Розробляю різне меню,складаю калькуляції.Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв.Готую ексклюзівні замовленя.
Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнеса.Великий досвід у відкритті ресторанів з "нуля".Сертіфікован міжнародним клубом Шеф-кухарів.
Готов до переїзду в Крим,Карпати і т.д.
Я Executive chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.


Мої обов'язки:

* аналіз наявного асортименту з точки зору оборотності вкладених грошових коштів, аналіз логістичних потоків на виробничому майданчику з точки зору оптимізації трудовитрат на виробництво і відповідність санітарним нормам
* внесення пропозицій по оптимізації виробництва продуктів компанії з точки зору ціна-якість-задоволеність клієнтів
* розробка і впровадження єдиної системи якості продукції і подачі блюд;
* складання єдиного меню для усіх закладів мережі і відлагоджена система порядку розміщення блюд в меню; організація контролю відробітку нових блюд;
* контроль за дотриманням санітарних норм і правил;
* розподіл виробничого простору на цехи і зони;
* контроль зберігання сировини, товарів, готової продукції, дотримання товарного сусідства;
* організація системи контролю термінів придатності сировини і готової продукції;
* організація технологічних потоків на виробництві;
* складання і розрахунок технологічних і калькуляційних карт;
* розставляння персоналу згідно з технологічною схемою;
* ведення виробничого контролю,
* проведення інвентаризацій, планових і позапланових перевірок торгових точок компанії.


Моє резюме:

Професійні навики: 1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан «Le Procope»
Кухар
• Навчання рецептам Класичної Французької кухні.
• Надбання практичних навиків кухаря.
• Практичне закріплення придбаних навиків.

1993-1995рр. Польща м.Тарнобжег ресторан «Пані Джюіори»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення навиків на посаді кухарем.
• Початок праці на посаді старшого кухаря.
• Допомога закладу в розробці нового меню.
• Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.

1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель «Долинськ»
Кухар, Старший кухар
• Продовження закріплення професійних навиків.
• Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
• Участь і допомога в розвитку ресторанного бізнесу.

1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель «Ikar»
Шеф-кухар
• Розробка меню, поновлення і впровадження нових страв.
• Підбір і навчання персоналу.
• Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
• Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.

2005-2010рр.Польща, Росія, Україна(Карпати, Крим) ресторани готелів
Шеф-кухар
• Розвиток різномастого меню.
• Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
• Робота з доставкою продуктів.
• Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

Контактная информация:
Олег Леонидович
Тел.: (096) 565-58-48 (093) 192-34-43
Эл. почта:
Страницы:1 23456след. → кратко | подробно
резюме c 1 по 25 (всего найдено 143)
Наши контакты
Телефон: 056 790-86-09
Эл. почта:
adv@trud.dp.ua

Rambler's Top100
Сделано компанией «Реактор» в 2001 году
компания «Реактор»