Чтобы слова не расходились с делом, нужно молчать и ни хрена не делать!
Всего вакансий: 233203, резюме: 172966  
на главную Trud.dp.ua - удобный сервер работы
добавить в избранное
   ПОИСК РАБОТЫ
  Просмотр вакансий
  Просмотр VIP-вакансий
  Поиск вакансии
  Добавить резюме
  Рассылка вакансий
   ПОИСК СОТРУДНИКОВ
  Просмотр резюме
  Поиск резюме
  Добавить вакансию
  Рассылка резюме
   О САЙТЕ
  О нас
  Наши услуги
  Отзывы клиентов
  Условия использования

Работа в Украине
Работа в Украине
Образование в Украине
Образование в Украине
Клавиатурный тренажёр
Клавиатурный тренажёр
Наши партнёры
Каталог ссылок
Typing tutor



ПОИСК СOТРУДНИКОВ
Просмотр резюме
Резюме от 29.05.2015, id: 354814

Информация о соискателе:
Мужчина, 50 лет
Образование: высшее
График работы: полный день
Регион: Львов
Минимальная зарплата: 10000 грн./мес.

Дополнительная информация:
Шеф-кухар з 25 річним досвідом, з них 20 років за кордоном (Польща, Франція, Росія), 15 останніх років на посаді шеф-кухаря, Executive chef, шукає роботу в ресторані. Розробляю різне меню, складаю калькуляції. Навчаю персонал культурі приготування і подачі вишуканих страв. Готую ексклюзивні замовлення. Хочу вкласти свій досвід в розвиток ресторанного бізнесу. Великий досвід у відкритті ресторанів з "нуля". Сертифікований міжнародним клубом Шеф-кухарів. Готовий до переїзду в Карпати, і т.д. Я Executive chef повний ентузіазму, уміння і бажання розвивати в Україні концепцію європейського обслуговування клієнтів на вищому рівні.

Мої Обов'язки

1. Здійснюю керівництво виробничо-господарською діяльністю підрозділу підприємства громадського харчування.
2. Направляєю діяльність трудового колективу на забезпечення ритмічного випуску продукції власного виробництва необхідного асортименту та якості відповідно до виробничого завдання.
3. Провожу роботу з удосконалення організації виробничого процесу, з впровадженням прогресивні технології, в ефективному використанню техніки, підвищенням професійної майстерності працівників з метою підвищення якості продукції, що випускається.
4. Складаю заявки на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечую їх своєчасне отримання зі складу, контролюю терміни, асортимент, кількість і якість їх надходження і реалізації.
5. Забезпечую на основі вивчення попиту споживачів, різноманітність асортименту страв і кулінарних виробів, складаю меню.
6. Здійснюю постійний контроль за технологією приготування їжі, нормами закладки сировини та дотриманням працівниками санітарних вимог і правил особистої гігієни.
7. Здійснюю розстановку кухарів та інших працівників виробництва.
8. Складаю графік виходу кухарів на роботу.
9. Провожу бракераж готової їжі.
10. Організовую облік, складання і своєчасне подання звітності про виробничу діяльність, впровадження передових прийомів і методів праці.
11. Контролюю правильну експлуатацію устаткування та інших основних засобів.
12. Провожу інструктаж з технології приготування їжі та іншим виробничим питань.
13 . Контролюю дотримання працівниками правил і норм охорони праці і техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього трудового розпорядку.
14. Провожу роботу з підвищення кваліфікації працівників.
Моє резюме

1990-1993рр. Франція м. Діжон ресторан "Le Procope" Повар
- Навчання рецептами Класичною Французької кухні.
- Набуття практичних навичок кухаря.
- Практичне закріплення набутих навичок.

1993-1995рр. Польща г.Тарнобжег ресторан "Пані Джюіори" кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення навичок на посаді кухарем.
- Початок праці на посаді старшого кухаря.
- Допомога закладу в розробці нового меню.
- Участь в покращені виторгу ресторану на 10-15%.

1995-1998рр. Росія м. Нальчик ресторан-готель "Долинськ" кухар, Старший кухар
- Продовження закріплення професійних навичок.
- Стажування і практика на посаді шеф-кухаря.
- Участь та допомога у розвитку ресторанного бізнесу.

1998-2005рр. Польща м. Познань ресторан-готель "Ikar" Шеф-кухар
- Розробка меню, поновлення та впровадження нових страв.
- Підбір та навчання персоналу.
- Навчання персоналу для роботи на новому обладнані.
- Підвищення виторгу ресторану на 15-20%.

2005-2014рр. Польща, Україна (Карпати, Крим) ресторани готелів Шеф-кухар
- Розвиток різномаїтого меню.
- Робота з персоналом по приготуванню страв нового меню.
- Робота з доставкою продуктів.
- Напрямок роботи з підвищенням виторгу ресторану.

З 2007р. сертіфікован від: World Polonia Business Club wraz Kapitula Klubu Szefow Kuchni

Олег Леонідович BestExecutiveChef@i.ua 0965655848 Skype: Olejon1964

Контактная информация:
Дзюра Олег Леонідович
Тел.: (096) 565 58 48
Эл. почта:

Наши контакты
Телефон: 056 790-86-09
Эл. почта:
adv@trud.dp.ua

Rambler's Top100
Сделано компанией «Реактор» в 2001 году
компания «Реактор»